One Hour Lockup maakt van Internationale Escaperoomdag de start van het One Hour Lockup Escaperoomweekend. Van vrijdag 29 september tot en met zondag 1 oktober 2023 verwennen wij al onze bezoekers met 10% korting. Het enige dat je hier voor hoeft te doen is op één van deze dagen een escaperoom of virtual reality escapegame te komen spelen en te reserveren met de kortingscode ESCAPEROOMDAG.

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties. Alleen geldig voor escaperooms (3-7 personen) en VR escapegames (vanaf 4 personen).

Reserveer snel op www.onehourlockup.nl/reserveren

Met jouw team word je opgesloten in een mysterieuze kamer. Een kamer met een verhaal. Een kamer met een dreiging. Jullie hebben een uur de tijd om te ontsnappen voordat er ergere dingen gebeuren… Tijdens het doorzoeken van de ruimte kom je allemaal bijzondere objecten tegen die je kunt gebruiken op je weg naar de vrijheid. Door het oplossen van puzzels en raadsels, door goed logisch nadenken en met een dosis teamspirit kom je steeds een stap verder! En terwijl de tijd weg tikt blijkt de kamer veel verborgen geheimen te hebben. Ontsnappen is zo makkelijk nog niet…

Een Virtual Reality (VR) escapegame is een groots, interactief avontuur dat je samen met je vrienden beleeft alsof jullie er echt zouden zijn. In deze virtuele wereld komen jullie terecht op de meeste geweldige plekken en beleef je situaties die in het echte leven veel te gevaarlijk of gewoonweg onmogelijk zouden zijn. Als helden brengen jullie samen dit avontuur tot een goed einde!

Iedere speler krijgt z’n eigen professionele VR headset en twee controllers. Je blijft tijdens het spel in je eigen spelgebied. Je hoeft niet te lopen, je kunt jezelf teleporteren naar andere plekken. Je kunt dingen oppakken of weggooien, maar je kunt ook bijvoorbeeld ergens op klimmen of apparaten bedienen. Samen met je vrienden bepaal je de strategie in dit interactieve spel.

One Hour Lockup heeft maar liefst 25 hele gave VR escapegames die minstens zo leuk zijn als een ‘gewone’ escaperoom. Kijk op https://www.onehourlockup.nl/virtual-reality/vr-escapegames voor meer informatie.

Monday

10:00 - 19:00 uur

Tuesday

10:00 - 22:00 uur

Wednesday

10:00 - 19:00 uur

Thursday

10:00 - 22:00 uur

Friday

10:00 - 23:30 uur

Saturday

10:00 - 23:30 uur

Sunday

11:30 - 22:00 uur